Minőség, megbízhatóság, megújulás

Épületvillamosság

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Ipar

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Energetika

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Speciális feladatok

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Vállalat

  Üdvözlés

  Kedves Érdeklődő, Tisztelt Partnerünk!

  Cégünk - elsősorban Magyarország északi és észak-keleti területén -ipari létesítmények, kereskedelmi és középületek elektromos kivitelezésével valamint áramszolgáltatói hálózatok és transzformátorállomások szerelésével és karbantartásával foglalkozik.

  Tapasztalatainkra, szakembergárdánk tudására, auditált minőségbiztosítási rendszerünkre támaszkodva vállalkozunk a legkülönbözőbb létesítmények, építmények -erős és gyengeáramú - elektromos rendszereinek komplett megvalósítására és kivitelezésére, tervezésére üzembe helyezésére és természetesen karbantartására is, megrendelőink igényeihez igazodva.

  Bízva abban, hogy cégünk és a honlapunkon található információk felkeltették érdeklődését, várjuk további szíves megkeresését személyesen vagy a Kapcsolatok menüpontban megadott elérhetőség bármelyikén.

  Bemutatkozás

  Az ÉSZAKVIV Kft. -1996-ban alakult miskolci központtal a VIV Csoport tagjaként -elsősorban Magyarország pészaki és észak-keleti területén vállalkozik ipari és kereskedelmi létesítmények, közintézmények és áramszolgáltatói hálózatok megvalósítására.

  Kivitelezési és karbantartási feladatokat végzünk és vállalunk az ipar (pld. BorsodChem), a kereskedelmi és kommunális létesítmények (mint pld. Miskolci Egyetem Kollégiuma, Miskolci Kultúr Kp., OTP Reg. Központ Miskolc, TESCO Áruház Sátoraljaújhely) területén, vállaljuk áramszolgáltatói hálózatok és transzformátorállomások szerelését, karbantartását.

  Legfontosabb célkitűzésünk a megbízóinktól kapott feladatok kért kondíciókkal, jó minőségben való teljesítése, amelyhez saját szakképzett és tapasztalt szakembergárdánk, 1998-óta működtetett minőségbiztosítási rendszerünk, a Miskolc északi területén kialakított modern központunk nyújt biztos hátteret.

  Tanusítványok

  Minősítéseink

  Cégünk megalapítása óta rendkívül fontos feladatának tekinti a munkafolyamatok tökéletesítését és a megrendelői igények legmegfelelőbb minőségben történő kiszolgálását. 1998-ban a villamosipari cégek körében az elsők között vezettük be az MSZ EN ISO 9002: 1996 majd 2001-ben az MSZ EN ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert.

  Minőségpolitikánk kimondja, hogy az ÉSZAKVIV Kft vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozícióinak megőrzését és bővítését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket.

  A minőségi munkavégzéssel kapcsolatos elkötelezettségünket a minőségbiztosítási rendszer sikeres auditálásáról szóló tanúsítvány mellet számos referenciánk is bizonyítja.